AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç teli süpürmek

Kahve falında saç teli süpürmek

Kahve falında saç teli süpürmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında saç teli süpürmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki bazı kimseler size karşı çıkarcı tutumlarda olabilir.

Kahve falında saç teli süpürmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah saç teli görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine işarettir.

Kahve falında kadın saç teli görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç teli vermek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç teli görmek güzel günler görüleceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz saç teli koparmak siparişlerinin çoğalacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan saç teli çıkarmak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işarettir.

Kahve falında bir tel saç görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir