AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel görmek

Kahve falında tel görmek

Kahve falında tel görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, çeşitleneceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine alamet eder.

Kahve falında tel gördüyseniz:

  • Mutlu olmak istiyorsanız, ilk önce siz bir adım atmalısınız.

Kahve falında cep tel görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, ruhani önderlik yapacağına rivayet eder.

Kahve falında dikenli telden atlamak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında tel peynir görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında telli baba türbesi görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında telbiye getirmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında dişlerde tel görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine işaret eder.

Kahve falında saç teli vermek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tel kapı görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir