AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel duvar görmek

Kahve falında tel duvar görmek

Kahve falında tel duvar görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kısmetin bollaşacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına inanılır.

Kahve falında tel duvar gördüyseniz:

  • Biraz esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında tel duvar görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ağzında saç teli olduğunu görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına yorulur.

Kahve falında tellere tırmanmak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında tel toka takmak ana baba dualarının alınacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine delalet eder.

Kahve falında tellerden geçmek hayat boyu desteği olacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında telli çalgı görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına işaret etmektedir.

Kahve falında telli baba türbesi görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kendisini yıpratacağına inanılır.

Kahve falında diş teli taktığını görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir