AnaSayfa / Genel / Kahve falında telli çalgı görmek

Kahve falında telli çalgı görmek

Kahve falında telli çalgı görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında telli çalgı gördüyseniz:

  • Bazı konuları istediğiniz şekle sokabilmeniz için gerekli zorlanmalar yaşanıyor olabilir.

Kahve falında telli çalgı görmek düşmanından uzak olacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında telli çalgı çalmak daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında çalgı sesi duymak olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çalgılı düğün görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Kahve falında çalgılı oyun oynamak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine işaret eder.

Kahve falında çalgıyla oynamak karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, maddi kriz yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çalgı aleti görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çalgıda oynamak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir