AnaSayfa / Genel / Kahve falında tellere tırmanmak

Kahve falında tellere tırmanmak

Kahve falında tellere tırmanmak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tellere tırmanmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız sizi arayabilirler.

Kahve falında tele tırmanmak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tellere tırmanmak yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tel örgüye tırmanmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telde konuşmak yaşanan ayrılıkların biteceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tel taktırmak manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında telli diş görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına işaret eder.

Kahve falında tel numarası almak işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tel sarmak aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir