AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş teli taktığını görmek

Kahve falında diş teli taktığını görmek

Kahve falında diş teli taktığını görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında diş teli taktığını gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakabilirseniz, siz müdahale etmeden, nasıl her şeyin yoluna girdiğini görerek şaşırabilirsiniz.

Kahve falında dişlere tel taktırmak düşmanından uzak olacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işarettir.

Kahve falında dişe tel taktırmak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine tabir olunur.

Kahve falında diş teli taktığını görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına inanılır.

Kahve falında dişlerine tel taktırmak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diş teli taktırmak aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teli taktırmak eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tel taktırmak düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dişine tel taktırmak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir