AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında saç teli olduğunu görmek

Kahve falında ağzında saç teli olduğunu görmek

Kahve falında ağzında saç teli olduğunu görmek ticarette öne geçeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, güllük gülistanlık olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzında saç teli olduğunu gördüyseniz:

  • Yıldızların olumlu etkisi duygusal hayatınıza da yansıyacak.

Kahve falında ağzında saç teli olduğunu görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına yorulur.

Kahve falında ağzından tel çıkarmak zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın saç teli görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kopmuş saç teli görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz saç teli görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında saçından beyaz tel koparmak huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalettir.

Kahve falında teli kopmuş saç görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına işaret eder.

Kahve falında tek tel saç görmek kişinin yaşamının değişeceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir