AnaSayfa / Genel / Kahve falında telli baba türbesi görmek

Kahve falında telli baba türbesi görmek

Kahve falında telli baba türbesi görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telli baba türbesi gördüyseniz:

  • Tutkuyla yaklaştığınız aktivitelerin içinde yer almanız yeni kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında telli baba türbesi görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına delalet eder.

Kahve falında telli baba türbesini görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telli babayı görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, nice noksanlık içinde olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında telli babaya gitmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oruç baba türbesini görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına alamet eder.

Kahve falında somuncu baba türbesini görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tel saç görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, kazançlı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında dişlere tel takıldığını görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir