AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekme tokat kavga etmek

Kahve falında tekme tokat kavga etmek

Kahve falında tekme tokat kavga etmek işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tekme tokat kavga etmek gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya siz yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında tekme tokat kavga etmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında birini tekme tokat dövmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına işaret eder.

Kahve falında tekme tokat dövmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında fareye tekme atmak sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıya tekme atmak sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at tekmelemesi görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğe tekme atmak rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe tekme atmak ailesinden hayır göreceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir