AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini tekme tokat dövmek

Kahve falında birini tekme tokat dövmek

Kahve falında birini tekme tokat dövmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, çok üzüntü yaşayacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, masa başı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında birini tekme tokat dövmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren işler canlılığını yitiriyor olabilir.

Kahve falında birini tekme tokat dövmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında tekme tokat dövmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında tekme tokat kavga etmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında anneye tekme atmak kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babaya tekme atmak hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine işarettir.

Kahve falında birisine tekme atmak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında birine tekme atmak hasta olanın da iyileşeceğine, gelirin tükeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıya tekme atmak canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir