AnaSayfa / Genel / Kahve falında at tekmelemesi görmek

Kahve falında at tekmelemesi görmek

Kahve falında at tekmelemesi görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalettir.

Kahve falında at tekmelemesi gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilir, hayran sayınızı arttırırken, artan iltifatlarla hayatınızı renklendirebilirsiniz.

Kahve falında kediye tekme attığını görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, ev taşımaya alamet eder.

Kahve falında atın tekme attığını görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında tekme attığını görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ineğin tekme attığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında at tekmelemesi görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at tarafından tekmelenmek sorunları başarıyla çözmeye, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin tekme attığını görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin tekme attığını görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir