AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın ayaklarını görmek

Kahve falında babanın ayaklarını görmek

Kahve falında babanın ayaklarını görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, çok hayırlı günler görüleceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın ayaklarını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri planlarınıza uyma veya fikirlerinizi tasvip etme konusunda ikna edemeyebilirsiniz.

Kahve falında babasının ayağını görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında babasının ayağının kesildiğini görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babanın ayaklarını görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında baba ayağı öpmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, bolluk içinde yaşamaya işaret etmektedir.

Kahve falında babanın ayağını öpmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babanın ayağını görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına işaret eder.

Kahve falında ölen babanın ayağını öpmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babanın ayaklarını görmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir