AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babanın ayağını görmek

Kahve falında ölmüş babanın ayağını görmek

Kahve falında ölmüş babanın ayağını görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babanın ayağını gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenirseniz, sevdiğiniz bir kişiyi mutlu etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında baba ayağı öpmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babanın ayaklarını görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine işaret eder.

Kahve falında babanın ayağını yıkamak işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, başarıya ve zafere doymayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın ayağını görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın ayağını öpmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babanın ayağını görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasının ayağının kesildiğini görmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının ayağını görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir