AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babanın ayaklarını görmek

Kahve falında ölmüş babanın ayaklarını görmek

Kahve falında ölmüş babanın ayaklarını görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın ayaklarını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalarınızda veya iş birliklerinizde disiplinli olmanızda fayda var.

Kahve falında ölmüş babanın ayaklarını görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, adının ülke dışında yayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının ayağının kesildiğini görmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babanın ayağını öpmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babanın ayağını görmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babanın ayaklarını görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının ayağını görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında babanın ayağını öpmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında babanın ayağını görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir