AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının ayağının kesildiğini görmek

Kahve falında babasının ayağının kesildiğini görmek

Kahve falında babasının ayağının kesildiğini görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasının ayağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Kahve falında babasının ayağının kesildiğini görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ayakları yerden kesilip uçmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun ayağının kesildiğini görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağını kesildiğini görmek üzeceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tabanının kesildiğini görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında eşinin ayağının kesildiğini görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakları yerden kesilmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakların kesildiğini görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir