AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının ayağını görmek

Kahve falında babasının ayağını görmek

Kahve falında babasının ayağını görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, çok güzel işlere gireceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, daha sonra işlerin açılacağına, dileklerin yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında babasının ayağını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni fırsatlar, teklifler veya yollar değerlendirilmeyi bekliyor.

Kahve falında babanın ayağını öpmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen babanın ayağını öpmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına delalet eder.

Kahve falında babanın ayağını yıkamak aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında babasının ayağının kesildiğini görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında babasının ayağını görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza işarettir.

Kahve falında ölmüş babanın ayaklarını görmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babanın ayağını görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babanın ayağını öpmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir