AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babanın ayağını öpmek

Kahve falında ölen babanın ayağını öpmek

Kahve falında ölen babanın ayağını öpmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, ileriye gideceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen babanın ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Size ağır darbeler indirebilirler.

Kahve falında baba ayağı öpmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, ruh sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın ayağını öpmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen babanın ayağını öpmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babanın ayağını öpmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın ayağı öpmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin ayağını öpmek kafasının rahat olacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında anne ayağını öpmek zinde kalacağına, elinin döneceğine delalettir.

Kahve falında ayak altı öpmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir