AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek tek ayakkabı giymek

Kahve falında tek tek ayakkabı giymek

Kahve falında tek tek ayakkabı giymek kar sağlayacağı işlere gireceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek tek ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gereksiz müdahalelerinden kaçınmak için tam olarak hazır olana kadar beklemelisiniz.

Kahve falında tek tek ayakkabı giymek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, iyi halini yitireceğine işaret eder.

Kahve falında tek ayakkabı giymek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulur.

Kahve falında teki farklı ayakkabı giymek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı teki kaybetmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, düşünmeden hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tek tek ayakkabı görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine alamet eder.

Kahve falında tek bir tane ayakkabı görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tek ayakkabı görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında tek siyah ayakkabı görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir