AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek terlik giymek

Kahve falında tek terlik giymek

Kahve falında tek terlik giymek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, ana baba dualarının alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek terlik giymek gördüyseniz:

  • Hayallere dalmayın.

Kahve falında tek terlik giymek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına alamet eder.

Kahve falında tek terlikle yürümek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına yorulur.

Kahve falında terlik teki kaybetmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tek terlik görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında terlik teki görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kadın terliği giymek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek terliği giymek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek topuklu terlik giymek yeni bir araba satın alınacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir