AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek ayakkabı giymek

Kahve falında tek ayakkabı giymek

Kahve falında tek ayakkabı giymek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Yoksa daha sonra hatanızdan geri dönme şansınız kalmayabilir.

Kahve falında tek tek ayakkabı giymek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, yalnız kalınacağına delalettir.

Kahve falında teki farklı ayakkabı giymek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında tek ayakkabı giymek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek bir tane ayakkabı görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında teki olmayan ayakkabı görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında yeni tek ayakkabı görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına inanılır.

Kahve falında tek siyah ayakkabı görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine alamet eder.

Kahve falında tek çift ayakkabı görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir