AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek kurşunla vurulmak

Kahve falında tek kurşunla vurulmak

Kahve falında tek kurşunla vurulmak bir düşmanın kötü haberini almaya, güvenliğinden vazgeçeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Çok önemli pozisyonda olsalar dahi, bazı kişileri yatıştırmak için belli ilkelerinizden ödün vermek zorunda değilsiniz.

Kahve falında tek kurşunla vurulmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında tek kurşun görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kurşun vurulmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında kurşunla ayaktan vurulmak aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına alamet eder.

Kahve falında başından kurşunla vurulmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurşunlanarak vurulmak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden kurşunla vurulmak güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir