AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunla ayaktan vurulmak

Kahve falında kurşunla ayaktan vurulmak

Kahve falında kurşunla ayaktan vurulmak kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, büyük mutluluk duyulacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında kurşunla ayaktan vurulmak gördüyseniz:

  • Kıskançlıklar veya çekememezlikler manipülasyon içeren diyaloglara neden olabilir.

Kahve falında kurşunla ayaktan vurulmak hasta olanlar için şifa bulmaya, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında ayaktan kurşun çıkarmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında ayaktan kurşun yemek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına alamet eder.

Kahve falında ayaktan kurşunlanmak iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin hemen hallolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaktan vurulduğunu görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaktan silahla vurulmak dertlerin son bulacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaktan iğne vurulduğunu görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, hayallerine ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir