AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek kurşun görmek

Kahve falında tek kurşun görmek

Kahve falında tek kurşun görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tek kurşun gördüyseniz:

  • Sözlerinizi eylemlerinizle desteklemeniz gerekebilir.

Kahve falında tek kurşun görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tek kurşunla vurulmak özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında başından kurşunla vurulmak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kalbinden kurşunla vurulmak yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bacaktan kurşun çıkarmak iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kurşun çıkardığını görmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kurşun altında kalmak birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurşundan kurtulmak insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir