AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşunlanarak vurulmak

Kahve falında kurşunlanarak vurulmak

Kahve falında kurşunlanarak vurulmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, ticarette öne geçeceğine, iyiliğe kavuşacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine inanılır.

Kahve falında kurşunlanarak vurulmak gördüyseniz:

  • Dikkatle atacağınız her adımın daha tutarlı olacağını görebilirsiniz.

Kahve falında boynundan kurşunla vurulmak yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, ana baba sözü dinlemeye alamet eder.

Kahve falında kurşunla ayaktan vurulmak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolundan kurşunla vurulmak ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kurşun vurulduğunu görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında karnından kurşunla vurulmak stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağından kurşunla vurulmak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kurşun yemek vurulmak yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir