AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun altında kalmak

Kahve falında kurşun altında kalmak

Kahve falında kurşun altında kalmak ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, başarılarının artacağına inanılır.

Kahve falında kurşun altında kalmak gördüyseniz:

  • Kırmızı çizgileri geçmemekte fayda var.

Kahve falında kurşunlar altında kalmak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurşun altında kalmak sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına işaret eder.

Kahve falında kurşunların arasında kalmak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, hayallerinin peşinden gideceğine alamet eder.

Kahve falında kurşunlar arasında kalmak yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında altın kurşun görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Kahve falında inek altında kalmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına işaret eder.

Kahve falında depremin altında kalmak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında arabanın altında kalmak istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir