AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbinden kurşunla vurulmak

Kahve falında kalbinden kurşunla vurulmak

Kahve falında kalbinden kurşunla vurulmak adını herkese duyuracağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, kariyer sahibi olacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, başının ağrıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalbinden kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten takdiri hak ediyor olabilir, şans tanımalısınız.

Kahve falında kalbinden kurşunla vurulmak ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kalbinde kurşun görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine inanılır.

Kahve falında kalbine kurşun yemek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tabancayla kalbinden vurulmak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kalbinden vurulmak işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında silahla kalbinden vurulduğunu görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında kalbinden vurulduğunu görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına delalet eder.

Kahve falında kalbinden silahla vurulmak sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir