AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşundan kurtulmak

Kahve falında kurşundan kurtulmak

Kahve falında kurşundan kurtulmak gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, yapılan işte ustalaşılacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, kısmetlerinin artacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşundan kurtulmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler fark edilebilir.

Kahve falında kurşundan kurtulmak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işaret eder.

Kahve falında sırtına kurşun yemek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına delalettir.

Kahve falında kurşun toplamak kendini toparlayamayacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında sırttan kurşunlanmak sağlık sorunlarından kurtulmaya, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaktan kurşunlanmak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, koyu muhabbette kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaktan kurşun çıkarmak kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına işaret eder.

Kahve falında birinin kurşunla yaralandığını görmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurşun atıldığını görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir