AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun çıkardığını görmek

Kahve falında kurşun çıkardığını görmek

Kahve falında kurşun çıkardığını görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına inanılır.

Kahve falında kurşun çıkardığını gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda iş, rahatsız edici durum veya bir sürü detayla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında kurşun çıkardığını görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, maddi imkânlarının azalacağına delalettir.

Kahve falında kurşunla vurulan birini görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında silaha kurşun doldurmak zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kurşun yemek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında kurşun vurulmak kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kafasını rahatlatacağına işaret eder.

Kahve falında kurşunu bitmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa kurşun sıkmak sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurşun yemek vurulmak uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, isteklerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir