AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağa altın küpe takmak

Kahve falında kulağa altın küpe takmak

Kahve falında kulağa altın küpe takmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında kulağa altın küpe takmak gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapma, spritüel anlamda büyüme veya özgürleşme arzunuz artıyor.

Kahve falında kulağına altın küpe takmak günahlarının affedileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağa altın küpe takmak yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, kimseye minnet etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sağ kulağa küpe takmak deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine işaret eder.

Kahve falında kulağına küpe takmak dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağa küpe takmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kulağına küpe takmak üzüleceğine, ağlayacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının kulağına küpe takmak zorluklarını aşmayı bileceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kulağına küpe takmak amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir