AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek kulakta küpe görmek

Kahve falında tek kulakta küpe görmek

Kahve falında tek kulakta küpe görmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, çözümlere kavuşacağına, yanlış bir karar verileceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek kulakta küpe gördüyseniz:

  • İşleri yapma biçiminizdeki bir değişiklik saygı görmenizi veya desteklenmenizi sağlayabilir.

Kahve falında tek kulakta küpe görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek kulağa küpe takmak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza işaret eder.

Kahve falında tek kulaklı tavşan görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek küpe almak iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek küpe kaybetmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek küpe bulmak arabuluculuk yapılacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek altın küpe görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına inanılır.

Kahve falında küpe teki kaybetmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir