AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözlü inek görmek

Kahve falında tek gözlü inek görmek

Kahve falında tek gözlü inek görmek başarısının düşeceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına inanılır.

Kahve falında tek gözlü inek gördüyseniz:

  • Duygu veya düşüncelerinizi açıkça ifade etmeniz durumunda aleyhinize kullanılabilir.

Kahve falında tek gözlü inek görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında tek boynuzlu inek görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tek gözünü kaybetmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek gözü görmemek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında tek gözlü köpek görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tek gözlü erkek görmek yağmur yağmamasına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir