AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözü görmemek

Kahve falında tek gözü görmemek

Kahve falında tek gözü görmemek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek gözü görmemek gördüyseniz:

  • Tedbirli olunması gerekiyor.

Kahve falında tek gözünün olmadığını görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, hane içine ay doğacağına yorulur.

Kahve falında tek gözlü görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında tek gözlü canavar görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek gözlü olmak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tek gözü kör insan görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek gözlü baykuş görmek kazancının epey düşeceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tek gözlü köpek görmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına rivayet eder.

Kahve falında tek gözlü birini görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir