AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözlü erkek görmek

Kahve falında tek gözlü erkek görmek

Kahve falında tek gözlü erkek görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, huzur dolu günler geçireceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kazancını katbekat arttıracağına delalettir.

Kahve falında tek gözlü erkek gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk, gezi veya seyahat size iyi gelebilir.

Kahve falında tek gözlü erkek görmek doğruluğu bulacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kapalı görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında tek mavi göz görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında tek gözünü kör görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında tek gözlü kedi görmek işlerin daha kötüye gideceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek gözü olmayan birini görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında tek gözünün kör olduğunu görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir