AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek boynuzlu inek görmek

Kahve falında tek boynuzlu inek görmek

Kahve falında tek boynuzlu inek görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında tek boynuzlu inek gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz romantizmi veya romantik fırsatları da arttırabilir.

Kahve falında tek boynuzlu inek görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında tek boynuz görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu ata binmek onların mutlu haberlerini alacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu hayvan görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu koyun görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tek boynuzlu keçi görmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalettir.

Kahve falında tek boynuzlu öküz görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, zamanının boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında tek boynuzlu beyaz at görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir