AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözlü köpek görmek

Kahve falında tek gözlü köpek görmek

Kahve falında tek gözlü köpek görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek gözlü köpek gördüyseniz:

  • Ev değişikliği veya yeni bir ilişki söz konusu olabilir.

Kahve falında tek gözlü köpek görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek gözün az görmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine işarettir.

Kahve falında tek gözle bakmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, hayattan her istediğini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini tek göz görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına alamet eder.

Kahve falında tek gözlü erkek görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına alamet eder.

Kahve falında tek gözünü kaybetmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek gözü olmayan kedi görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir