Kahve falında tek camlı gözlük görmek

Kahve falında tek camlı gözlük görmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, günlerini bunun için harcayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek camlı gözlük gördüyseniz:

  • Bazı yeni karşı cins arkadaşlıkları kurmanız mümkündür.

Kahve falında tek camlı gözlük görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine delalet eder.

Kahve falında gözlük camı kırmak kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına delalettir.

Kahve falında kalın camlı gözlük görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında gözlük camı kırılmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlük camının kırılması görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık gözlük camı görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine işarettir.

Kahve falında gözlük camı silmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine inanılır.

Kahve falında gözlük camı görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir