AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık gözlük camı görmek

Kahve falında kırık gözlük camı görmek

Kahve falında kırık gözlük camı görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırık gözlük camı gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler, boş zamanları değerlendirme amaçlı planlar yapmak kendinizde veya hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgili olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kırık gözlük camı görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camı kırık gözlük görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında çerçevesi kırık gözlük görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık gözlük çerçevesi görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık güneş gözlüğü görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kırık gözlük görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sapı kırık gözlük görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlüğü kırık görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir