AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın camlı gözlük görmek

Kahve falında kalın camlı gözlük görmek

Kahve falında kalın camlı gözlük görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalın camlı gözlük gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya gelir kaynaklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında kalın camlı gözlük görmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalın cam görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında gözlük camı görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında gözlük camı silmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gözlük camı kırılmak yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek camlı gözlük görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında gözlük camı kırmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında kırık gözlük camı görmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir