AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük camı görmek

Kahve falında gözlük camı görmek

Kahve falında gözlük camı görmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlük camı gördüyseniz:

  • Yine eşinizin entellektüel eğilimleri ile birlikte çok daha iyi zaman geçirmenizi sağlanabilir.

Kahve falında kırık gözlük camı görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına delalettir.

Kahve falında tek camlı gözlük görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlük camı kırmak elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlük camı görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine delalettir.

Kahve falında gözlük camının kırılması görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camı kırık gözlük görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında gözlük camı kırılmak hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlük camı yemek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, önünün açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir