AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının tehlikede olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının tehlikede olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının tehlikede olduğunu görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, darlığa düşmeyeceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının tehlikede olduğunu gördüyseniz:

  • Hukuki, resmi, kurumsal, sağlıkla veya parayla ilgili konularla uğraşmanız gerekebilir, lüzumlu hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşının tehlikede olduğunu görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tehlikede olduğunu görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüm tehlikesi görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında tehlikeli yol görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında düşme tehlikesi geçirmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tehlikeden kaçmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ölüm tehlikesi atlatmak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına işarettir.

Kahve falında birini tehlikede görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, şansının kendisinden yana olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir