AnaSayfa / Genel / Kahve falında tehlikeli yol görmek

Kahve falında tehlikeli yol görmek

Kahve falında tehlikeli yol görmek büyük paralar kazanılacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında tehlikeli yol gördüyseniz:

  • Motivasyonlarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında tehlikeli yol görmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında birinin tehlikede olduğunu görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüm tehlikesi geçirmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının tehlikede olduğunu görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine işarettir.

Kahve falında bir tehlikeden kurtulmak aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine yorulur.

Kahve falında tehlikeli balık görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir tehlikeden kaçmak elinin de bolluk göreceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm tehlikesi atlatmak kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir