AnaSayfa / Genel / Kahve falında tehlikede olmak

Kahve falında tehlikede olmak

Kahve falında tehlikede olmak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında tehlikede olmak gördüyseniz:

  • Biraz gizemli kalın, yoksa elinizden uçabilir.

Kahve falında bir tehlikeden kurtulmak aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında bir tehlikeden kaçmak fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölüm tehlikesi görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında tehlikeli yol görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında tehlikeli balık görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının tehlikede olduğunu görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüm tehlikesi atlatmak saygının ve iletişimin bozulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin tehlikede olduğunu görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir