AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini tehlikede görmek

Kahve falında birini tehlikede görmek

Kahve falında birini tehlikede görmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, işlerinin duracağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini tehlikede gördüyseniz:

  • Yardım tekliflerinde bulunurken, eskiden sizden fayadalanmaya çalışan bir kişinin, tekrar aynı şeyi deneyebileceğini unutmamalısınız.

Kahve falında tehlikeli yol görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında tehlike atlatmak üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına yorulur.

Kahve falında tehlikeden kaçmak biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına işaret eder.

Kahve falında tehlikeli yoldan geçmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine rivayet eder.

Kahve falında düşme tehlikesi geçirmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında ölüm tehlikesi görmek herkesin yardımına koşacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tehlikeden kurtulmak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini tehlikeden kurtarmak uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir