AnaSayfa / Genel / Kahve falında tebeşirli tahta görmek

Kahve falında tebeşirli tahta görmek

Kahve falında tebeşirli tahta görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında tebeşirli tahta gördüyseniz:

  • Belli bir plan, taslak ya da düzenlemenin karşılığı olup olmadığı ya da karşılığını alıp alamayacağınız konusunu irdelemeniz gerekiyor.

Kahve falında tahtaya tebeşirle yazı yazmak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tebeşirli tahta görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında tebeşir tahta görmek hakkını alacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tebeşirle yazı yazdığını görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tebeşirle yazı yazmak gelirinin çoğalacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tebeşir yemek alkış alacağına ve itibar göreceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında renkli tebeşir görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında tebeşir tozu görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir