AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtaya tebeşirle yazı yazmak

Kahve falında tahtaya tebeşirle yazı yazmak

Kahve falında tahtaya tebeşirle yazı yazmak kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, idealist davranacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, takdir edileceği işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında tahtaya tebeşirle yazı yazmak gördüyseniz:

  • Madddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olabilisiniz.

Kahve falında tahtaya tebeşirle yazı yazmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tebeşirle yazı yazmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tebeşirle yazı yazdığını görmek işlerinde başarılı olacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine rivayet eder.

Kahve falında tebeşir tahta görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında tebeşirli tahta görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli tebeşir görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tebeşir tozu görmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tebeşir yemek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir