AnaSayfa / Genel / Kahve falında tebeşirle yazı yazdığını görmek

Kahve falında tebeşirle yazı yazdığını görmek

Kahve falında tebeşirle yazı yazdığını görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği başarıya kavuşacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, konforunun artacağına işarettir.

Kahve falında tebeşirle yazı yazdığını gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzu zorluyorsunuz.

Kahve falında tahtaya tebeşirle yazı yazmak ferah bir döneme girileceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tebeşirle yazı yazdığını görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında tebeşirle yazı yazmak kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine yorulur.

Kahve falında renkli tebeşir görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tebeşir tozu görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işaret eder.

Kahve falında tebeşirli tahta görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tebeşir tahta görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tebeşir görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir