AnaSayfa / Genel / Kahve falında tebeşir tahta görmek

Kahve falında tebeşir tahta görmek

Kahve falında tebeşir tahta görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, variyetini çoğaltacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tebeşir tahta gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile mümkündür.

Kahve falında tahtaya tebeşirle yazı yazmak kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına delalettir.

Kahve falında tebeşir tahta görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında tebeşirli tahta görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tebeşirle yazı yazmak sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tebeşir tozu görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tebeşir yemek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tebeşirle yazı yazdığını görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında tebeşir görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir