AnaSayfa / Genel / Kahve falında tebeşir tozu görmek

Kahve falında tebeşir tozu görmek

Kahve falında tebeşir tozu görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, şaşkın olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında tebeşir tozu gördüyseniz:

  • Sosya ortamlarda özgüveniniz artabilir.

Kahve falında tebeşir tozu görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına delalettir.

Kahve falında tebeşirle yazı yazdığını görmek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında tebeşir yemek sorunların kısa süre içinde biteceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına inanılır.

Kahve falında tebeşirli tahta görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet eder.

Kahve falında tebeşir görmek sıkıntısından kurtulacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalet eder.

Kahve falında tebeşirle yazı yazmak girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli tebeşir görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında tahtaya tebeşirle yazı yazmak çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir