AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli tebeşir görmek

Kahve falında renkli tebeşir görmek

Kahve falında renkli tebeşir görmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli tebeşir gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Kahve falında renkli tebeşir görmek cesaretini yeninden toplayacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına işaret eder.

Kahve falında tebeşir yemek sağlık ve hayır getireceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında tebeşirle yazı yazmak kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tebeşirli tahta görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına yorulur.

Kahve falında tebeşir tahta görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında tebeşir görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına işarettir.

Kahve falında tahtaya tebeşirle yazı yazmak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında tebeşir tozu görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir