AnaSayfa / Genel / Kahve falında tebeşir yemek

Kahve falında tebeşir yemek

Kahve falında tebeşir yemek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine inanılır.

Kahve falında tebeşir yemek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınıza sosyal yaşamınızı ya da aşk hayatınızı veya özel bir kişiyi dahil edebilirsiniz.

Kahve falında tebeşir yemek yeni bir hayata merhaba denileceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahtaya tebeşirle yazı yazmak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tebeşirle yazı yazmak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tebeşir tozu görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tebeşir görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında tebeşirli tahta görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine işarettir.

Kahve falında tebeşirle yazı yazdığını görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tebeşir tahta görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir